Email szolgáltatás

 

Saját email cím

Minden általunk készített weboldal mellé létrehozunk egy info@ email címet, melynek tartalma az Ön saját email címére érkezik. Ez egy átirányítás, így a saját email címét nem kell feltűntetni weboldalán. Ez a szolgáltatásunk természetesen díjmentes, de ha többet szeretne és leveleire válaszolna is egyedi email címéről, akkor ajánljuk a saját levelező felületünket.

 

Saját levelező felület

Ez egy webes levelezőrendszer, ahol az Ön egyedi email címéről is képes levelet küldeni és fogani. Ez a szolgáltatás 15.000 Ft évente.

 

 

Tömeges levélküldő

Ez a szolgáltatás átmenetileg fejlesztés miatt új ügyfeleinknek egyenlőre nem érhető el.

_____________________

Jelenleg fejlesztés alatt áll!

Szolgáltatásunkat főként olyan személyeknek vagy cégeknek ajánljuk, akik rendelkeznek valamilyen hírlevél kiküldésére alkalmas szoftverrel, de a nagy mennyiségű levél kiküldéséhez szükséges levélküldő szerverrel nem rendelkeznek.

SMTP szervereink alkalmasak nagy mennyiségű levél gyors kiküldésére anélkül, hogy a levelek a fogadó oldalon levélszemétként végeznék. A titkosított kommunikációs csatorna használatával és a levelek digitális aláírásával (DKIM) tudjuk biztosítani, hogy az Ön által kiküldött levelei sokkal nagyobb számban érkeznek majd meg a címzettekhez.

Amennyiben még nem rendelkezik hírlevél kiküldő szoftverrel, úgy lehetősége van tárhelyeinken webes levélküldő szoftver telepítésére is, mint pl:

  • Dada Mail
  • Joomla + AcyMailing plugin
  • Mautic
  • BulkMailer (Windows alkalmazás)

Ez a szolgáltatásunk jelenleg fejlesztés alatt áll!

_____________________